avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica rectificativa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica rectificativa

Nu se poate rectifica declaratia unica, casuta de rectificare nu poate fi bifata. Ce se poate face ?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eugenoros , utilizator 10:27, 21 Noiembrie 2019
Pentru a depune o declaratie rectificativa se descarca formularul din nou de pe anaf.ro si se completeaza cu datele corecte si puneti bifa rectificativa.
multumesc, am descoperit ca exista varianta de deblocare a declaratiei initiale (buton stanga sus prima pagina_

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Corectare la declaratia 390 Mihafratila Mihafratila Buna ziua. Am depus declaratia 390 cu periada de raportare gresita ( am declarat achizitiile intracomunitare din luna februarie in luna ianuarie). Cum fac ... (vezi toată discuția)
Rectificative confidus confidus Buna ziua! Imi puteti spune va rog, daca exista vreun act legal , care reglementeaza la modul general dreptul de a depune declaratii rectificative sau, ... (vezi toată discuția)