In executarea privind programul de vizita minor, am depus contestie, insa cu toate ca am facut dovada imposibilitatii respectarii programului de vizita, cu bilet de internare , fisa de tratament si regim alimentar impus, a fost respinsa contestatia mea pe motiv ca ar fi trebuit sa il aduc in locuinta pe tatal copilului, ca acesta din urma sa isi exprime dorinta de a pleca sau nu cu tatal.
Mentionez ca intre noi parintii este o situatie conflictuala cu violenta domestica asupra mea in repetata randuri cu 6 certificate medico- legale si in prezent ordin de protectie datorita agresivitatii fostului sot si tata al copilului toate desfasurate in fata minorului. Cu toate acestea expuse in fata instantei mi-a fost respinsa contestatia si puse cheltuieli de judecata , cheltuieli de executare si in plus ca sa creasca debitul a introdus cererea de executare a debitului astfel iscat, prin avocat.
Acum in contestatia executarii pe debit, in conditia in care sunt cu ordin de protectie emis de instanta pe 6 luni , si el ma agreseaza prin indisponibilizarea veniturilor , fara a accepta esalonarea, pot invoca revenirea asupra dosarului ce a facut obiectul primei contestatii de unde au rezultat cheltuielile de judecata, pe motiv ca nu s-a tinut cont de situatia de fapt ( agresivitatea creditorului ), cat si contestarea propririi actule ?
Vizitare minor
tinaa
buna ziua. va rog sa imi spuneti ce sanse sunt ca un tata cu probleme psihice dovedite medical sa primeasca drept de vizitare minor , drept cerut dupa divort ... (vezi toată discuția)