avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... contestatie la executare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

contestatie la executare

In executarea privind programul de vizita minor, am depus contestie, insa cu toate ca am facut dovada imposibilitatii respectarii programului de vizita, cu bilet de internare , fisa de tratament si regim alimentar impus, a fost respinsa contestatia mea pe motiv ca ar fi trebuit sa il aduc in locuinta pe tatal copilului, ca acesta din urma sa isi exprime dorinta de a pleca sau nu cu tatal.
Mentionez ca intre noi parintii este o situatie conflictuala cu violenta domestica asupra mea in repetata randuri cu 6 certificate medico- legale si in prezent ordin de protectie datorita agresivitatii fostului sot si tata al copilului toate desfasurate in fata minorului. Cu toate acestea expuse in fata instantei mi-a fost respinsa contestatia si puse cheltuieli de judecata , cheltuieli de executare si in plus ca sa creasca debitul a introdus cererea de executare a debitului astfel iscat, prin avocat.
Acum in contestatia executarii pe debit, in conditia in care sunt cu ordin de protectie emis de instanta pe 6 luni , si el ma agreseaza prin indisponibilizarea veniturilor , fara a accepta esalonarea, pot invoca revenirea asupra dosarului ce a facut obiectul primei contestatii de unde au rezultat cheltuielile de judecata, pe motiv ca nu s-a tinut cont de situatia de fapt ( agresivitatea creditorului ), cat si contestarea propririi actule ?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Noiembrie 2019
cipita, utilizator
Incercati sa gasiti avocat care sa studieze toate dosarele si sa gaseasca o solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa imi spuneti ce sanse sunt ca un tata cu probleme psihice dovedite medical sa primeasca drept de vizitare minor , drept cerut dupa divort ... (vezi toată discuția)
Drept vizitare minor d_dadi d_dadi va rog sa ma sfatuiti daca tatal printr-o hotarare ramasa definitiva care spune,,stabileste in favoarea paratului-reclamant un program de vizitare a ... (vezi toată discuția)
Decadere din drepturile parintesti Alexxa88 Alexxa88 Ce ar trebui sa fac sa il decad pe sot din drepturile parintesti? Este alcoolic, joaca la aparate, umbla cu femei, a parasit casa in care locuiam impreuna, ... (vezi toată discuția)