avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concediu maternal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concediu maternal

Buna ziua. Sp va rog ma aflu in concediu crestere copil baietelul meu are 1 an si 9 luni pe 1 ianuarie ar tr sa ma prez la serviciu numai ca sunt insarcinata in 14 saptamini si as vrea sa intru in concediu maternal.incepind cu data la care ar ttr sa ma prez la serviciu. Ccum se calculeaza indemnizatia in acest caz? Stimulentul se mai primeste pina la implinirea a 3 ani ai primului copil. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:44, 21 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Puteti intra cconcediul prenatal cu o conditie, acesta sa nu depasesca 84 de zile pana la nastere.
Pentru plata acestuia solicitati la AJPIS o Adeverinta cu veniturile avute in perioada Concediului Crestere Copil, CCC, si o depuneti la angajator in ziua cand reveniti.
Aceasta va reprezenta stagiul de cotizare si veniturile necesare platii indemnizatiei pentru concediul prenatal.
Legat de Stimulent...cel mai bine intrebati tot la AJPIS, nu stiu daca se acorda si pe perioada Concediului maternal,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc si lucru Eandrea31 Eandrea31 Buna. In 31 octombrie implineste copilul meu 2 anisori si daca vrea sa ma intorc la lucru inainte de 2 luni trebuie sa iasa sotul in co cediul de cresterea ... (vezi toată discuția)
Continuare concediu crestere copil mic Roxy67 Roxy67 Buna!Imi spuneti va rog cum se procedeaza in cazul in care:eu am nascut pe data de 24.08.2018 si raman insarcinata cu bebe 2 si ar trebui sa nasc prin luna ... (vezi toată discuția)
Concediu medical și stimulentul de insertie DraguM DraguM Buna ziua, ma puteți lămuri si pe mine, va rog, sunt in următoarea situație: Sunt in ccc și din nou însărcinată. As dori sa știu dacă mi se acorda ... (vezi toată discuția)