avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune, fals uz de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune, fals uz de fals

Pe scrurt. Angajat al unei firme cu acte in regula insa firma nu a avut conform spuselor procurorilor activitate anul acesta si nu a depus nici un bilant. Eu eram angajat pe minimul pe economie si m am dus sa mi scot 2 credite. De aproximativ o luna. M am trezit cu 2 acuzatii de fals uz de fals fals in inscrisuri sub semnatura privata si inselaciune contra celor 2 institutii bancare.
Revisal cu data angajarii si din care reiese ca sunt in continuare angajat
Adeverintele completate de catre contabila firmei legal cu sume si perioade exacte si reale ale angajarii mele.
Declaratie a patroanei ca eram angajat legal.
Intradevar nu am prestat munca decat de informare pana acum. Firma avand ca obiect de activitate studii sociale.
Ei acuza faptul ca firma nu a depus nici un bilant si ca a depus statele mele de plata la anaf care ar fi fictive.si Ca eu n am lucrat niciodata neavand activitate in firma.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:49, 24 Noiembrie 2019
Pentru a fi inselaciune ar trebui dovedita intentia de a insela. Ceea ce cred ca nu se poate face, nefiind vina dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune banci in grup organizat mefisto mefisto Buna, In urma cu 8 ani o cunostinta mi-a propus sa ma angajeze.Pe vremea aceea eram studenta,aveam 19 ani si nu mai lucrasem inainte.Urma sa am un program ... (vezi toată discuția)
Cine are obligatia legala pentru a recupera un bun furat? florindbro florindbro In urma depunerii unei plangeri penale pentru inselaciune in ceea ce priveste un autoturism, cine are obligatia de a recupera acest bun de la ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu magda2503 magda2503 Buna ziua. am urmatoarea problema, am semnat in locul unei colege 2 contracte, cu semnatura mea (fiind angajata la o firma privata). acum sunt trimisa in ... (vezi toată discuția)