avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Proces custodie-pensie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Proces custodie-pensie minor

Buna ziua. O intrebare cat se poate de scurta: se poate schimba avocatul in timpul procesului?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 19:19, 21 Noiembrie 2019
Da,se poate însă in functie de stadiul procesului este posibil sa nu găsiți un alt avocat care sa dorească să preia cazul dvs având în vedere că tot cursul unui proces este dat de modalitatea în care a fost redactată cererea de chemare în judecată sau apărarea.
Contactați totuși in alt avocat, mergeți cu actele la el si vedeti ce puteti sa faceti pe mai departe.
Se poate dar în general nu este recomandat,IN primul rand avocatul nou angajat nu poate sa mai faca "minuni" daca procesul e avansat, si doi o sa aveti costuri suplimentare .

În completarea celor deja învederate, poate v-ar ajuta să știți că în proces puteți avea doi reprezentanți convenționali dacă doriți!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț + partaj (fără copii) Aaaaaa2 Aaaaaa2 Buna ziua, sunt căsătorit de 5 ani, iar soția mea a părăsit domiciliul acum 4 ani in urma unei altercații bazate pe o relație extraconjugală din partea ... (vezi toată discuția)
Solutie reprezentare in proces AdrianaBal AdrianaBal Buna ziua ! Exista posibilitatea reprezentarii mamei mele (in varsta si bolnava) de mine,la tribunal,in cadrul unui proces cu Primaria legat de Legea 10 ... (vezi toată discuția)
”plângere către ”parchetul militar” amad amad M-ați ajuta foarte mult dacă mi-ați putea recomanda un avocat specializat pe ”drept militar” (dacă ar fi din Bacău, ar reprezenta un avantaj pentru ... (vezi toată discuția)