avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reducere suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reducere suspendare permis

Buna ziua,

Mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile (60 pentru circulația pe contrasens și 30 pentru culoarea roșie a semaforului). Am dat testul de 13 din 15 și am fost declarat admis.

Ținând cont ca mi-a fost întocmit un singur proces verbal, perioada mi se va reduce la 30 sau 60 de zile?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:30, 22 Noiembrie 2019
Culmea e alta, modificarea asta de cod rutier e extrem de proaspata :
[ link extern ]

Ca sa credeti ca modificarea e data cu un scop, ginditi-va la aliniatul 2 de la art. 103. care prevedea anterior ca intervalul in care sa fii "cuminte" pentru a nu lua un spor de 30 de zile era de 6 luni, baietii au zis ca e prea mult si l-au coborit la 2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca termenul de 30 zile din hg ... Teofil56 Teofil56 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca termenul de 30 zile din hg 1391/2006 pentru depunerea cererii de reducere a perioadei de suspendare a permisului auto ... (vezi toată discuția)
Examen pentru redobandirea permisului MadalinaCosmina MadalinaCosmina Buna ziua! Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 de zile pentru conducerea cu peste 50km/h, am dat examen de redobandire si pedeapsa a fost ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu reducerea perioadei de suspendare de la 90 la 60 de zile. Tms90 Tms90 Buna ziua, In data de 24.02.2021 am fost sanctionat cu suspedarea exercitarii dreptului de a conduce pentru 90 de zile si 1885 lei amenda, pentru incalcarea ... (vezi toată discuția)