avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Identificare Teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Identificare Teren

Buna ziua, problema este in felul urmator: tatal meu a decedat in urma cu doua saptamani, am gasit un Certificat de Legatar in care apar doua terenuri, unul este intabulat (l.am identificat prin extras CF) al doilea nu a fost intabulat. In Certificatul de Legatar scrie ca terenul se afla in zona "Y" dar nu scrie parcela sau alte informatii, mai scrie ca a fost dobandit prin cumparare si detinut conform certificatului fiscal 306/26.03.2012, emis de primaria X
Intrebarea este, unde, la ce autoritate ma pot adresa pentru identificarea terenului?
Cel mai recent răspuns: Grig91 , utilizator 19:09, 21 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Incercati la Primaria din zona "Y".
Am fost la primaria "Y" dar nu am primit nici un raspuns concret, in concluzie, sunt depasiti de situatie sau cel putin asa pareau pentru ca nu au stiut sa ma indrume spre solutionarea problemei.
Care ar fi urmatoarea solutie?
Multumesc anticipat

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Incercati la Primaria din zona "Y".

Am fost la primaria "Y" dar nu am primit nici un raspuns concret, in concluzie, sunt depasiti de situatie sau cel putin asa pareau pentru ca nu au stiut sa ma indrume spre solutionarea problemei.
Care ar fi urmatoarea solutie?
Multumesc anticipat
Nu am idee, ar trebui sa existe ceva in arhiva lor...
Intrebati la notar, poate exista un contract de vanzare-cumparare incheiat pe numele dansului.
O intrebare pe care ar fi trebuit sa o punctez din prima ar fi: daca primaria "X" a emis un certificat fiscal cu numar, nu ar trebui ca in arhivele lor sa existe un act care sa identifice acel teren?

Ionut.ion a scris:

Nu am idee, ar trebui sa existe ceva in arhiva lor...
Intrebati la notar, poate exista un contract de vanzare-cumparare incheiat pe numele dansului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa stiu cum pot identifica un teren al bunicului ... Grig91 Grig91 Buna ziua! As dori sa stiu cum pot identifica un teren al bunicului (decedat si bunica decedata) Printre toate actele pe care le detin, exista si un ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesie de la primarie a unei mosteniri elena_george elena_george Buna ziua, am si eu o speta si nu stiu de unde sa incep. 1. Bunica mea (mama tatalui meu) a avut intr-o comuna din judetul Mehedinti 3 hectare de pamant, dar ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise Andr33agav Andr33agav Buna ziua, Instanta a dispus urmatoarele: Amână pronunţarea la data de ...., pentru a se depune concluzii scrise pe excepţia necompetenţei teritoriale ... (vezi toată discuția)