avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As dori sa stiu cum pot identifica un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As dori sa stiu cum pot identifica un teren al bunicului ...

Buna ziua! As dori sa stiu cum pot identifica un teren al bunicului (decedat si bunica decedata)
Printre toate actele pe care le detin, exista si un certificat de legatar obtinut de el in 27.04.2012.
In certificatul de legatar, la punctul 7 scrie asa: cota de 1/2 partidin suprafata de 1985 mp, teren situat pe raza comunei "X", judetul "Y" la locul numit "Z", dobandita prin cumparare, cu acte sub semnatura privata si detinut conform certificatului fiscal nr.306/26.03.2012 emis de primaria comunei "X".
Intrebarile mele sunt:
Unde trebuie sa ma adresez pentu identificarea terenului?
Notarul public la care a facut acest certificat de legatar, in ce masura ma poate ajuta si cu ce ma poate ajuta pentru identificarea terenului (macar in acte)
Astept un raspuns, va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:19, 1 Octombrie 2020
notarul va poate ajuta.puteyi solicita și un extras de carte funciara de la Serviciul cadastral al localitatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Identificare teren Grig91 Grig91 Buna ziua, problema este in felul urmator: tatal meu a decedat in urma cu doua saptamani, am gasit un Certificat de Legatar in care apar doua terenuri, unul ... (vezi toată discuția)
Succesiune ktistai ktistai Buna ziua, am si eu urmatoarea speta, a carei rezolvare nu o gasesc : Bunica X a cumparat in anul 1936, un teren in suprafata de 200 mp, la acel moment ... (vezi toată discuția)
Mostenire teren cristinam28 cristinam28 Buna ziua. As dori si eu un sfat in legatura cu urmatoarea situatie: In 2007 matusa mea a inceput un proces cu Primaria pentru revendicarea unui teren ... (vezi toată discuția)