Buna seara! In data de 19.11.2019 la ora 21:30 tatal meu aflanduse in deplasar cu bicicleta a afost lua t prin surprindere de doi indivizi cunoscuti. Si la trantit pe prtea carosabila urmand sa fie aplicate o serie de pumni si picioare fara niciun motiv anume. Acesti doi indivizi se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Dupa ce la-u lasat la pamant iau luat bicicleta si au depozitato intrun imobil care nu le apartinea. Tatal meu sa chinuit foarte mult sa ajunga acasa la mine si sa imi povesteasca ce sa intamplat. Am sunat la numarul de uegente 112 si au aparut echipajul de politie si ambulanta. Problema este ca tataleu are buletinul pierdut si are decat o copie xerox dupa acesta si nu stiu daca la SML Buzau unde se elibereaza certificatul medico-legal va putea prezenta si copia dupa buletin . In ce categorie se incadreaza aceste infractiuni in codul penal in afara de lovituri si alte violente? Se poate cere despagubiri fizice? Am cheltuit o gramada de bani cu tratamentele medicale si ,,plimbarile,, la politie si spital.
Eu cred ca puteti merge imediat la IML cu acea copie si sa ai dea certificat medicolegal.faceti plangere catre parchetul de pe langa judecatoria Buzau exact cum s.a intamplat.in acea cerere atasati poze cu tatal lovit,si certificatul medicolegal,copie.daca va permiteti si un avocat e mult mai bine.cred ca e si talharie daca i.a luat bicicletada..cereti daune materiale si morale.sunt in aceeasi problema si eu.succes!