avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Buna ziua
Patronul m-a concediat fara motiv... ce sanse am sa-l dau in judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:45, 22 Noiembrie 2019
Sanse aveti ca sa-l dati in judecata, dar nimeni nu va poate spune daca si castigati.
Ce criterii ar trebuii indeplinite pt a castiga in instanta salarii conpensatorii si daune morale?
Cornel Vasile a scris:

Sanse aveti ca sa-l dati in judecata, dar nimeni nu va poate spune daca si castigati.

Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
Danut Marius, utilizator
Cu ce articol v-a incetat c.i.m. ?
Eu nu am semnat nimic in momentul concedierii, nu stiu daca este vreun articol..... cert este ca la angajare am semnat demisia in alb
Solicitati in scris angajatorului eliberarea unui exemplar de pe decizia de incetare si dupa ce o obtineti reveniti cu detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Danut Marius Danut Marius Buna seara Acum aprox. 2 luni patronul m-a concediat fara un motiv anume Am fost angajat intr-o functie de conducere(Director tehnic), nu am avut dreptul la ... (vezi toată discuția)
Concediata disciplinar Nicoletaaaaaaaa Nicoletaaaaaaaa Buna ziua, dupa 1 an si 4 luni de munca sau gandit cei de la firma respectiva sa imi faca 3 referate disciplinare unul fiindca i-am zis domnului de la paza ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva? solutii Va rog dak m-ati putea ajuta cu niste raspunsuri la urmatoarea problema. Lucrez la o firma care se ocupa cu arhivarea datelor pe calculator. In urma cu 1 luna ... (vezi toată discuția)