Buna seara
Acum aprox. 2 luni patronul m-a concediat fara un motiv anume
Am fost angajat intr-o functie de conducere(Director tehnic), nu am avut dreptul la preaviz,.
Cred ca stiu de unde a plecat problema... la inceputul unei mari lucrari patronul mi-a propus, verbal, procent din aceasta lucrare in afara salariului lunar.....
La sfarsitul lucrarii(undeva la 90%)patronul a inceput sa-mi caute motive si intr-un final m-a concediat
Intrebarea mea la dvs......ce sanse am sa castig in instanta salarii conpensatorii si daune morale?
Nu am primit nici o decizie de concediere si nu stiu cu ce articol mi-a incetat CIM.
In momentul angajarii am semnat de misia in alb, dar ma gandesc ca asta se poate contesta prin test grafologic
In speta, primordial ar fi să intrați în posesia unui exemplar de pe decizia de încetare a c.i.m. pentru a sti exact cum a încetat raportul de muncă, întrucât termenele de depunere a acțiunii în instanță sunt diferite.
Concediere
Silviu Tudorache
Am fost concediat de la locul meu de munca pe motiv ca am insultat 2 colegi,fiind în egala măsură cu ei,insultandu-ma la rândul lor...deci a fost un schimb ... (vezi toată discuția)