avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere

Buna seara
Acum aprox. 2 luni patronul m-a concediat fara un motiv anume
Am fost angajat intr-o functie de conducere(Director tehnic), nu am avut dreptul la preaviz,.
Cred ca stiu de unde a plecat problema... la inceputul unei mari lucrari patronul mi-a propus, verbal, procent din aceasta lucrare in afara salariului lunar.....
La sfarsitul lucrarii(undeva la 90%)patronul a inceput sa-mi caute motive si intr-un final m-a concediat
Intrebarea mea la dvs......ce sanse am sa castig in instanta salarii conpensatorii si daune morale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:57, 25 Noiembrie 2019
Cu ce articol v-a incetat c.i.m. si care este data cand ati primit decizia de concediere?
Nu am primit nici o decizie de concediere si nu stiu cu ce articol mi-a incetat CIM.
In momentul angajarii am semnat de misia in alb, dar ma gandesc ca asta se poate contesta prin test grafologic
Da , se poate contesta in instanta ... solicitati in scris angajatorului eliberarea unui exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m.
Puteti va rog sa-mi explicati care sunt pasii care trebuie sa-i parcurg pt a castiga in instanta?
In speta, primordial ar fi să intrați în posesia unui exemplar de pe decizia de încetare a c.i.m. pentru a sti exact cum a încetat raportul de muncă, întrucât termenele de depunere a acțiunii în instanță sunt diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere Danut Marius Danut Marius Buna ziua Patronul m-a concediat fara motiv... ce sanse am sa-l dau in judecata? (vezi toată discuția)
Concediere Silviu Tudorache Silviu Tudorache Am fost concediat de la locul meu de munca pe motiv ca am insultat 2 colegi,fiind în egala măsură cu ei,insultandu-ma la rândul lor...deci a fost un schimb ... (vezi toată discuția)
Concediere in timpul concediului medical Gabriels90 Gabriels90 Buna ziua. Am lucrat 3 saptamani dupa care a trebuit sa ma internez pentru o interventie chirurgicala si am primit concediu medical 7 zile. La instiintarea ... (vezi toată discuția)