avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul de functii

Bună ziua,
o rugăminte pentru a mă ajuta în clarificarea unei situaţii. Sunt angajat cu normă întreagă la şcoală(titular prin concurs). Am obţinut, tot prin concurs, o fracţie de normă(0,7) la primărie în urmă cu 2 ani fiind angajat pe perioadă nedeterminată(administrator IT). Dorind să devin director la şcoală, de la Inspectoratul şcolar am fost anunţat că nu pot ocupa acest post fără să renunţ la cel de la primărie. Vă rog să mă ajutaţi cu răspunsul: am sau nu am dreptul să ocup funcţia(eventual în temeiul cărei dispoziţii legale). Vă rămân îndatorat!
Cel mai recent răspuns: alexandru.jolobai , utilizator 08:47, 4 Decembrie 2009
Vă mulţumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna cumul de functii motriuc_radu motriuc_radu Ce inseamna cumul de functii ? Se poate aplica si in firmele private (vezi toată discuția)
Cumulul de functii in aceeasi unitate pt. personalul contractual Odette Marinache Odette Marinache Buna Seara! As vrea sa stiu daca la personalul contractual este permis [b]cumulul de functii in aceeasi unitate[/b] si prin ce acte normative este ... (vezi toată discuția)
Sistem bugetar - angajat cu o norma si jumatate ContSters301050 ContSters301050 Ca angajat in functia de magazioner la o unitate scolara se poate sa mai aiba jumatate de post in functia de pedagog? (vezi toată discuția)