avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpărare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpărare apartament

Va salut! Marți trebuie sa fac un act de vânzare-cumpărare pentru un apartament pe care îl achiziționez printr un credit ipotecar! Acum proprietara apt a spus ca dorește sa mai stea in apt pana pe 10 Decembrie. Întrebarea mea este, exista vreun risc? Ea spune ca exista o “luna” de mutare.
Pot spune notarului sa pună o data “scadentă” pentru a mă muta in el?

Nu știu dacă am ales categoria potrivita
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:38, 22 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da. Se poate mentiona in contract ca imobilul se va preda pana la data de..
Riscurile sunt ca dvs deveniți proprietar din momentul semnării contractului de vânzare.
Dacă prin absurd se intampla vreun eveniment neprevăzut (un incendiu, o inundație, stricăciuni etc), dvs le suportati.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita pad --abuz-- banca imi solicita pad cesionat bancii !! sorin666 sorin666 Buna seara. In Mai 2008 am luat un credit ipotecar si am cumparat un apartament. Am asigurarea apartamentului cesionata bancii la valoarea imprumutului, iar ca ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre intrarea in stapanire de fapt a unui imobil si stapanire de drept elena covaci elena covaci Am semnat azi un anteprecontract de vanzare-cumparare si la dispozitii finale apare trecut ca,cumparatorul poate intra in stapanire de fapt de azi si in ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu rest de plata pinomrs pinomrs buna ziua, vreau sa cumpar un imobil prin contract vanzare cumparare cu rest de plata,care sun t riscurile acestui cvc,cu rest de plata. eu m-am inteles sa-i ... (vezi toată discuția)