avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarare judecatoreasca

Buna ziua,
Conform hotararii judecatoresti ramasa definitiva in urma divortului,fostul sot trebuie sa imi plateasca suma de 2000 lei,reprezentand onorariu avocatial.Care sunt demersurile pe care trebuie sa le fac pentru intrarea in posesie a acestei sume?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:27, 22 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Dupa legalizarea sentintei apelati la un executor daca nu va da banii civilizat.
În primul rând, discutați cu el și solicitați-i plata sumei.
Dacă refuză, spuneți-i că-l executați silit și va plăti și cheltuieli de executare.
Dacă nici astfel nu-l înduplecați, legalizați hotărârea și mergeți la un executor judecătoresc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuprez cheltuielile de judecata de la fosta sotie?? mew.man mew.man Va rog daca imi puteti raspunde ,prin ce modalitate( pasii de urmat, acte necesare,cui ma adresez..)se pot recupera cheltuielile de judecata in urma ... (vezi toată discuția)
Detinere ilegala de acte elabina elabina Sunt in divort si minora mi-a fost incredintata prin ordonanta pana la solutionarea divortului.Sotul meu nu vrea sa imi dea certificatul de nastere al meu si ... (vezi toată discuția)
Custodia minorului man15 man15 Sunt divortat de 7 ani si am un copil de 12 ani pe care trebuie sa il iau in luna august la mine, asa a hotarat judecatoarea in urma sentintei de divort, doar ... (vezi toată discuția)