Buna ziua tuturor,am si eu o intrebare la care va rog respectuos sa imi raspundeti.Am cistigat un teren in baza legii 10/2001 dupa 5 ani de judecata impotriva primariei,am fost pus in posesie doar eu, precizez ca mai am doua surori.Au dreptul sa ma dea in judecata pentru a imparti terenul in 3 chiar daca nu au depus documentatia in timp,ele aflinduse in strainatate. Si daca se poate in ce mod ma pot apara avind in vedere ca toate cheltuielile au fost suportate de mine. VA MULTUMESC DIN SUFLET.
Dvs aveti certificat de mostenitor de pe urma tatalui? Cine sunt mostenitorii trecuti in acel certificat? Acelea sunt persoanele care trebuie sa beneficieze de retrocedarea in baza legii 10! B-)
Daca nu aveti certificat de mostenitor inseamna ca nu ati dezbatut succesiunea dupa tatal dvs! Iar succesiunea se dezbate la orice notar public din raza teritoriala a ultimului domiciliu al defunctului!
Aveti dreptate nu am dezbatut succesiunea deoarece la acel moment nu aveam nici unul dintre frati nimic de ereditat ca mostenire din partea tatalui.Acum daca sora cea mica ma da in judecata,dupa parerea dumneavoastra.ce motiv ar putea invoca?(repunere in termen ptr.LEGEA10 sau cere dezbaterea succesuni din partea tatalui),mentionez ca am suportat toate cheltuielile aferente procesului intentat impotriva primariei FOCSANI timp de 5 ani . Va rog sa ma credeti dar nu vreau decit sa fie bine.Acum sora mica este instigata de sora mijlocie care a primit apartamentul in baza declaratiilor noastre de renuntare ,va rog sa imi spuneti in ce mod imi poate face rau .Eu sunt de acord sa ii dau o treime din valoarea terenului care si o asteapta de drept. MULTUMESC.