avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... L.196/2018 Asociații de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

L.196/2018 Asociații de proprietari

Bună ziua. Avînd în vedere L.196/2018, A.de P. trebuie să aibă casierie. Unde se poate amplasa? Casieria funcționînd la subsol în spațiu nesecurizat. Sediul A.de P. pote fi considerat punct de lucru? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:10, 25 Noiembrie 2019
Fiecare Asociatie isi amenejeaza unde are , unde poate, etc.
Sediul asociatiei de proprietari poate functiona si casierie
La fel si spatiul din subsol poate fi securizat
Pot fi folosite drept spatii pentru preluat cote lunare de intretinere inclusiv uscatoriile daca sunt securizate
Tine de interesul asociatieid e proprietari sa asigure loc de incasare cote lunare de intretinere
Exista condominii care nu asigura casierie iar locatarii sunt obligati sa se deplaseze la alte condominii sau sa achite cotele lunare de intretinere prin cont bancar
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2019
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare activitate casierie igrosu01 igrosu01 Buna ziua, In legatura cu casieria asociatiei, am citit si legea, m-am uitat si aici pe forum dar nu am gasit un raspuns clar cu privire la organizarea ... (vezi toată discuția)
Spațiul comun și asociația de proprietari Ramona Ioana B Ramona Ioana B As avea o întrebare in legatura cu uscătorul ce este situat la parterul blocului. Menționez ca eu stau la parter, iar acel uscătorul este singurul din ... (vezi toată discuția)
Spatiile comerciale de la parterul blocurilor trebuie sa plateasca la fel ca orice proprietar de apartament din acel bloc ? Stoian Adrian2001 Stoian Adrian2001 Spatiile comerciale aflate la parterul unui bloc de 7 etaje trebuiesc sa fie inclusi in asociatia de proprietari, trebuie sa participe si ei la cheltuielile ... (vezi toată discuția)