avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna seara, o intrebare mai putin obisnuita am si eu si va rog mult sa ma ajutati, urmeaza sa intru in posesia unui lot de teren gratuit de la primarie, acele loturi prin programul “loturi teren pt tineri”, eu avand domiciliul in acea localitate, sotia si copilul nu.
Eu avand un job mai riscant pun raul inainte si avand in vedere ca o sa cheltuim toate economiile noastre pt construirea unei case pe acel teren, in caz de doamne fereste, copilul si sotia raman in continuare proprietari? Stiu ca acele terenuri raman tot timpul in custodia primariei, chiar si dupa construirea casei. Stiu ca ele revin primariei in caz ca nu se respecta termenele dar vreau sa stiu daca revine primariei si in caz de acel doamne fereste, stiu ma gandesc prea departe, dar o sa cheltuim totul acolo si imi pun intrebari :)
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 02:37, 25 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Imobilul ramane al familiei (sotie si copil) terenul ramanand cu acelas statut in posesia sotiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire adina77 adina77 buna seara cum se face mostenirea?cat revine fiecarui mostenitor? in cazul unei a doua casatorii, sotii ambii decedati, nu sunt copii din a doua casatorie, ... (vezi toată discuția)
Cum se poate trece peste o hotarare de consiliu local Gabi2018 Gabi2018 Buna ziua. Am si eu o intrebare la dvs. As dori sa achizitionez un lot de teren de la o persona ce detine o proprietate de 900mp in comuna Moara Vlasiei jud ... (vezi toată discuția)
Drepturi proprietate imobil obtinut inainte de casatorie ionutmcinjau ionutmcinjau Buna seara. Sunt tanar, am 23 ani, recent am achizitionat un apartament pe numele meu cu surse provenite astfel ( 80% donatie parinti + 20% surse proprii-job). ... (vezi toată discuția)