avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... renuntare la calitatea de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

renuntare la calitatea de mostenitor

Ma numesc Alexandru Catalin si sunt băgat antrun proces de mostenire an mod abuziv fără a fi de acord cu fratii din partea mamei ,dupa un an de proces au stigat an instanta ca ar mai fi frati modtenitori si instanta a aceptat calitatea mea de mostenitor si pierzând procesul cu reclamanta sau stabilit cheltuieli de judecata si despăgubirii an bani ,va antreb ce acte si demersuri trebuiesc făcute pentru a renunta la calitatea mea de mostenitor
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:23, 25 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
pai sunteti parat, nu trebuie sa fiti de acord.. daca ar fi vorba ca paratul sa fie de acord cu procesul, nu s-ar mai judeca niciun proces in Romania.
Nu puteti renunta la aceasta calitate. Trebuia sa fi renuntat la timp , nu acum, cand ati pierdut procesul si aveti cheltuieli de judecata de plata.
Macar ati mostenit ceva ?Puteti instraina bunurile mostenite si platiti acele cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire mariu_s mariu_s buna ziua! as vrea sa-mi da-ti un sfat. e vorba de o dezbatere de mostenire pentru un teren. pt a intelege mai usor am sa numesc persoanele implicate: A,B ... (vezi toată discuția)
Despagubiri deportati 1952 in bicaz petrepetrica petrepetrica buna ziua as vrea sama ajutati cu o antrebare an 1952 faliea mea a fost deportata an bicaz cu domiciliu fortat parinti mei dintre care si fratele care doar 4 ... (vezi toată discuția)
Mostenire mac6 mac6 In situatia in care un mostenitor deschide actiune in instanta pentru a iesi din diviziune , iar ceilalti mostenitori nu doresc sa participe la judecata este ... (vezi toată discuția)