buna seara . am si eu o intrebare: o actiune in judecata poate fi facuta si semnata in acelas timp de un avocat daca nu are imputernicire avocatiala de la o anumita persoana care e parte in proces, cel putin aceasta imputernicire daca ar exista nu se gaseste la dosar
problema e ca procesul s-a desfasurat fara ca domnul avocat sa depuna acea imputernicire (daca ar fi existat ), mi- s-a dat o hotarare defavorabila mie si vreau sa fac apel pt a invoca si aceasta neregula care mie mi se pare a fi un lucru nedrept. avocatul in cauza a mai reprezentat in proces persoana de care e vorba dar mai demult si se cunosc iar prb acum a vrut sa faca un bine dar mie nu mi se pare legal sa fie semnatura altcuiva decat acea a subsemnatului asta in afara de cazul cand ar exista imputernicire sau mandatare
In apel veti invoca exceptia lipsei calitatii de reprezentant al reclamantului pentru lipsa imputernicirii avocatiale si, dupa caz, lipsa semnaturii reclamantului pe cererea de chemare in judecata. A se vedea art. 68, 82, 83, 112, 114 si 133 C.pr.civ.
V-a solicitat si cheltuieli de judecata, onorariul de avocat? ;)
Cadru procesual
maria1956
Buna ziua ma numesc Ungureanu si chemarea in judecata impotriva, autoritatii pentru restituirea proprietatilor am semnat-o in numele meu si al celorlalti ... (vezi toată discuția)