avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Suspendare temporara a firmei pe Motive economice,
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Suspendare temporara a firmei pe Motive economice,

Firma la care sunt angajata urmează să-și suspende activitatea pe o perioada de 3 luni de zile. Eu ca și angajat voi mai avea continuitatea contractului de munca și implicit a CAS ului?
Este posibil sa iau în calcul varianta șomajului?
Cel mai recent răspuns: Geeadeea , utilizator 14:34, 25 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatiile suspendarii contractului de munca prin suspendarea activitatii la o gravida vivi23ro vivi23ro Care sint implicatiile suspendarii contractului prins suspendarea activitatii de munca la o gravida, daca se iau in calcul veniturile din ultimul an si faptul ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate administrator srl andreeailiut andreeailiut Buna ziua, In luna mai urmeaza sa nasc si nu as vrea sa suspend activitatea firmei mele, pentru ca eu sunt singura angajata a SRL-ului si am locuinta ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului dupa somaj dana rod dana rod Buna ziua. Am tot citit ce implica concediul de crestere copil si am totusi mai multe neclaritati. Poate ma ajutati, va rog. De la 01.02.2012 sunt in ... (vezi toată discuția)