avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citat în instanță
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citat în instanță

În luna septembrie am avut un accident la o trecere de cale ferată..neavând vizibilitate din cauza tufelor de pe lângă linie am intrat cu campionul până aproape de linie să mă asigur..În acel moment a venit trenul ..singura victimă am fost eu..Nimeni nu a depus nici o declarație și nu au nici o pretenție..Mi s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă..acum câteva zile am primit citație să merg în instanță în data de 3 decembrie pentru confirmare renunțare urmarire penală..ce este de făcut?Am nevoie de avocat obligatoriu?
Cel mai recent răspuns: Nely93 , utilizator 15:03, 3 Decembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Am înțeles..o să fiu prezent acolo..mă interesează doar dacă judecătorul poate să nu fie de acord cu renunțarea la urmărirea penală și dacă este nevoie neapărat de avocat?doresc să îmi iau permisul cât mai repede inapoi deoarece eu lucrez ca șofer și deja sunt 3 luni de când nu aduc venit în casă. Va multumesc!
Nu inteleg de ce s-a dispus renuntarea la up si nu clasare, sub acest aspect ar fi recomandat sa consultati un avocat.
Asta ce înseamnă?este ceva se rău?care este diferența?
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2019
Nely93, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)
Respingere renuntare urmarire penala ma puteti lamuri va rog .. adrianalex1 adrianalex1 În temeiul art. 318 alin. 15 lit. a) din Codul de procedură penală, respinge cererea de confirmare a renunţării la urmărirea penală formulată de ... (vezi toată discuția)
intimat penal preliminara copie dosar Intimatus Intimatus Pe portal. just apare ca sunt intimat (penal) cu termen de camera preliminara. Petentul a solicitat RUP 318 alin. 12. Întrebarea mea este daca pot ... (vezi toată discuția)