Buna ziua,
Dupa ce eu si alti vecini am fost dati in judecata de o persoana deoarece a cazut zapada/gheata pe masina lui, am achitat suma ceruta de pagubit. Am primit citatie sa ma prezint la Judecatorie desi eu personal am depus copia chitantei drept dovada ca am achitat tot ceea ce a cerut pagubitul (suma pentru repararea masinii si onorariul avocatului lui) Nu inteleg de ce am primit citatie ... esta a doua. Trebuie sa ma prezint la Judecatorie in ziua respectiva?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Cred ca ati depus o intampinare deci v-ati expus apararile.
Instanta este obligata sa va citeze pana la finalizarea dosarului.
la pronuntarea sentintei, ca va prezentati sau nu, instanta va tine cont de probele depuse de dumneavoastra.
Va sfatuiesc sa formulati note de sedinta pe care sa le transmiteti instantei si prin care sa explicati ce reprezinta sumele pentru care ati depus proba ca le-ati achitat.
Notele se trimit IN SCRIS la instanta fie depunandu-le la registratura si luand dovada depunerii fie transmitandu-le prin posta prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire,
La acele note de sedinta va sfatuiesc sa atasati inca o copie a chitantelor si sa nu uitati sa inscrieti numarul dosarului si data termenului.
Daca toate acestea va depasesc cunostintele de drept, apelati la un avocat.
Citatie
SymoCry
Buna ziua,
Daca eu si cu toti vecinii am fost dati in judecata deoarece a cazut zapada masina unei persoane care nu locuieste in bloc si a parcat in parcarea ... (vezi toată discuția)