avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare diurna

Buna ziua, din luna aprilie lucrez la o firma de transport international, echipaj, curse Cluj Italia. Atunci eram platiti cu 75 Euro la zi, iar daca se pleca duminica seara primeam 30 euro, iar la intoarcere pana in ora 12 tot 30 euro. In luna august am fost anuntati ca sa marit diurna la 85 euro. Cand am incasasat salariul am observat ca am incasar mai putin. Am sunat la firma si mi-a explicat ca daca plecam dumunica inainte de ora 18 primim 42.5 euro, ce depaseste ora 18 si pana la ora 24.00 nu se plateste. Daca se ajunge in tara inainte de ora 12.00 in cursul saptamanii tot 42.5 euro. E corecta aceasta grila de salarizare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 26 Noiembrie 2019
Grila respectiva este prevazuta intr-un document la angajator, regulament intern, ccm aplicabil, decizie etc.?
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delagatie sambata si duminica anghelnicole anghelnicole Buna ziua de ceva timp port dscutii cu departamentu resurse umane pe urmatoarea tema si vreau sa fiu cat mai convinsa ca se aplica legea eu plec in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire in legatura cu diurnele in valuta lucian75 lucian75 sal.imi puteti spune ce articole reglementeaza acordarea diurnelor ptr deplasare in strainatate? mentionez ca sunt sofer transport persoane international si ... (vezi toată discuția)
Cum putem cere despagubiri unei firme de transport persoane cunoscuta ca fiind cea mai veche din transportul rutier roman paveldaniela paveldaniela au cerut 14 euro rezervare si cand am ajuns in autogara dimineata, soferul a plecat fara sa raspunda casierului la telefon si nu a mai oprit. Seara am avut alt ... (vezi toată discuția)