avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Interzicerea dreptului de a conduce
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interzicerea dreptului de a conduce

Buna ziua, in luna iunie am fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare si ca pedeapsa complementara am primit interzicerea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioada de 2 ani, pedeapsa primita fiind in urma unui accident produs de mine in urma caruia o persoana a avut nevoie de 95-100 de zile de ingrijiri medicale.intrebarea mea este, ce trebuie sa fac ca sa pot sa dobandesc dreptul de a conduce mai devreme de 2 ani, daca este posibil? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista o cale sa am carnet mai repede (daca da cand si cum ) ... dmisi dmisi Exista o cale sa am carnet mai repede (daca da cand si cum ) cu o condamnare cu suspendare (de 3 ani ) si pedeapsa complementara de interzicere de a conduce ... (vezi toată discuția)
Legalitate anulare permis de conducere bestflorin bestflorin Am avut un accident de circulatie in urma caruia am fost condamnat la 1 an cu suspendare.Ca pedeapsa accesorie am primit interzicerea dreptului de a conduce ... (vezi toată discuția)
Vătămare corporală din culpă. Revelino Revelino Buna ziua ma scuzati am și eu o întrebare. În urmă cu 3 ani am avut un accident rutier din care a rezultat o victimă cu 95-105 zile de îngrijiri medicale ... (vezi toată discuția)