avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cum deveniți proprietarul unui teren prin notarea ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cum deveniți proprietarul unui teren prin notarea posesiei în cartea funciară!

Se poate deveni proprietar pe un teren prin notarea posesiei in cartea funciara in daza unei chitante de mâna.
Buna ziua,
nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Socrii mei care au decedat au cumparat cateva teren pe chitanta ... marcelapatrichi marcelapatrichi Socrii mei care au decedat au cumparat cateva teren pe chitanta de mana . Dupa ce au decedat, cei doi copii ai lui nu au gasit actele de proprietate. La ... (vezi toată discuția)
Schimb teren cu chitanta de mana, cum se perfecteaza acte? ContSters211629 ContSters211629 in urma cu 12 ani am facut un schimb de teren (1000mp cu 300 mp) cu chitanta de mana. In urma cu doi ani a decedat proprietarul (unul din soti) iar urmasii nu ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren fara acte de proprietate eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Doresc sa achizitionez un teren impreuna cu o casa batraneasca. Proprietarul are acte de proprietate, cadastru, doar pe o parte a terenului, mai ... (vezi toată discuția)