avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... venituri care intra la calculul pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

venituri care intra la calculul pensiei alimentare

in urma procesului de partaj unul din soti primeste o suma de bani pentru lichidarea bunurilor obtinute in timpul casatoriei. intrebare: suma de bani obtinuta se considera ca parte a venit net si se supune platii alimentare in cuantumul stabilit de 1/4 prin procesul de divort?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:28, 27 Noiembrie 2019
Nu, nicidecum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj iii02 iii02 In cazul in care unul dintre sotii implicati in divort si-a inceput o activitate de Persoana Fizica Autorizata in timpul casatoriei si si-a achizitionat ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort sictiran sictiran Divortul s-a pronuntat cu acordul partilor si incredintarea copiilor mamei. Apartamentul este bun comun cu contributia exclusiva a sotului insa, ... (vezi toată discuția)
Despagubiri la divort sau daune morale dupa 25 ani casatorie Adrian Chita Adrian Chita Am incercat pe cale amiabila sa obtin o suma de la sot,inconditiile cand eu am o pensie de 1100 iar el un venit de aprox.2100 euro net. A fost de acord doar ... (vezi toată discuția)