avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incetarea executarii silite
Discuție deschisă în Executare silită

Incetarea executarii silite

Dupa ce s-au platit: cheltuieli de executare, suma ceruta de catre executor, dobanzi (desi am inteles ca sunt ilegale astfel de lucruri), cat dureaza sa imi comunice executorul incetarea executarii?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2019
Bub1985, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:59, 27 Noiembrie 2019
Cred că ar fi bine să mergeți personal la executor să-i solicitați încetarea executării silite, și ridicarea popririi de pe salariu și conturile bancare.
Dacă așteptați după executor, s-ar putea să dureze, și să vă rețină ceva bani în plus.

Referitori la dobânzi, nu cred că v-a pus dobânzi, ci penalizări de până la 0,20 lei pe ziua de întârziere.
Penalizările este posibil să se regăsească în contractul încheiat între dvs și creditor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu intreg!! johnnygardosh johnnygardosh Buna ziua. datorita faptului ca am avut un credit neachitat, am fost executat silit, respectiv mi s-a pus poprire pe jumatate de salariu la Raiffeissen Bank. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc un sfat în legătură cu un credit de nevoi ... Cioidan Cioidan Bună ziua, doresc un sfat în legătură cu un credit de nevoi personale. Am făcut creditul în anul 2007 la Piraeus Bank, după 3 ani de plată a ratelor, ... (vezi toată discuția)
Penalitati la credit ipotecar cdga_2007 cdga_2007 Am un credit ipotecar din 2008 in CHF. Nu am mai putut plati ratele de un an de zile.Banca mi-a calculat penalitati care in prezent se ridica la inca o data ... (vezi toată discuția)