avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... unde se pot plăti cheltuielile judiciare prescrise ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

unde se pot plăti cheltuielile judiciare prescrise intr-un dosar de reabilitare??

Intr-un proces de reabilitare trebuie achitate cheltuielile judiciare de 350 lei din timpul procesului penal din 2004. 350 lei reprezintă totalul cheltuielilor din sentința judecătorească, decizia tribunalului și decizia curții de apel. La ANAF persoana nu figurează cu datorii si nu i se acceptă plata nici la locul de domiciliu actual nici la la cel de la momentul faptei. Posibil că a intervenit prescripția deși nu a primit nicio decizie de executare vreodată. Pentru că trebuie să ducă în instanță dovada plății, unde poate plăti aceste cheltuieli de vreme ce la ANAF/trezorerie nu poate? Poate duce dovada transferului bancar? Poate plăți la poștă? În ce cont ar trebui să facă plata? Al judecătoriei, al tribunalului sau al curții de apel? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: dorinakt , utilizator 09:01, 28 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata dragos2015 dragos2015 Am primit de la ANAF o somatie de plata pentru o datorie pe care am achitat-o deja prin transfer bancar. Este vorba despre o sentinta definitiva in urma careia ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata provenite din penal sanduroman sanduroman Printr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva in 30 iulie 2004, inculpatul a fost condamnat la 3 ani cu executare si plata a 40.000.000 (4000) lei ... (vezi toată discuția)
Le mai platesc sau nu? krusader krusader Buna ziua. Am avut un proces penal. Intr-o hotarare nedefinitiva am fost condamnat la o anumita pedeapsa si la plata unor cheltuieli judiciare. In urma ... (vezi toată discuția)