avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Salut
Azi am primt un mesaj in care mi se spune ca banca a “mandatat icc” in urma discutilor cu ei in care nu au vrut sa ajungem la nici un acord , am intales ca mi se va pune poprire pe salar , intrebarea mea este , de cand mi se va pune poprirea daca azi in data de 28.11 am primit mesajul cu mandatat icc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 16:40, 28 Noiembrie 2019
Veți fi executat silit de către un executor judecătoresc. Depinde cât de repede se mișcă executorul.
Veți fi executat silit de către un executor judecătoresc. Depinde cât de repede se mișcă executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat- nelamuriri privind executarea silita Mihail1972 Mihail1972 Buna ziua. Am un credit la o banca, de 6 luni nu am mai platit rate (in jur de 800 de lei) si in august se termina perioada contractuala. M-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita - executor judecatoresc andre75 andre75 Buna ziua. In urma cu 5 ani am contractat un credit in valoare de 19.000 EUR. La un moment dat am ramas fara serviciu si am facut o solicitare catre banca ... (vezi toată discuția)
Urgent bucu bucu buna ziua am avut in 2007 un credit la o banca in jur de 1500 lei, am si platit un timp dar de mult timp nu. acum am primit prin tel. un mesaj ca mai am 24 ... (vezi toată discuția)