avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Inselaciune termopane
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inselaciune termopane

Buna ziua, am si eu o mare problema, am montat geamuri termopan cu o firma acum o luna iar usa de la balcon nu se deschide, au fost de 2 ori sa o repare plus 2 alte echipe care au constatat si astazi mi-a zis muncitorul ca a 3-a oara nu mai vine ca el nu stie ce sa-i faca, el atat poate si nu e vina lui.Eu nu pot iesi pe balcon. Face proba, sta deschisa, dupa 12 ore cand umblu eu la ea nu o mai pot deschide, se tranteste inapoi singura. Intrebarea mea pentru dvs este, pot merge la politie sa fac plangere penala pentru inselaciune?O sefa de la firma lor a zis ca pot merge la Anpc, vor primi o amenda si asta e, oricum eu nu au ce face ca ei alta usa nu imi dau. Am dat o gramada de bani pe ele, este casa mamei si ea este in varsta, se plange ca ea moare ca nu mai suporta, eu ce sa fac in situatia asta?Cine ma poate ajuta si pe mine in tara asta?
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
Bighydeva, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bighydeva , utilizator 03:40, 18 Decembrie 2019
Nu este vorba despre inselaciune ci de proasta executie, este un litigiu civil. Puteti sesiza ANPC si solicita inlocuirea usii, daca nu vor sa inlocuiasca usa atunci trebuie sa promovati o actiune in instanta.
Incercati sa o motivati pe sefa de la firma cu instanta si plata atat a daunelor cat si a cheltuielilor de judecat cu avocatul.
Buna ziua, ma scuzati ca va deranjez dar as mai dori un sfat. Pana la urma au venit si au schimbat usa de buna voie, inainte au venit de vreo 3 ori sa o regleze dar nu au putut. Dupa ce au schimbat usa este aceeasi problema, nu sta usa deschisa. Ei au zis ca atat, mai mult nu mai au ce face. Cum sa procedez in continuare? Ce sa cer la Anpc? Pot cere sa imi returneze banii si sa caut eu alta firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantii termopane takytaky1 takytaky1 am cumparat termopane acum 4 ani de la o firma din dorohoi si usa de la balcon a facut o curbura la mijloc (incovoiat) cam un centimetru, cand a fost ... (vezi toată discuția)
Defecte de fabricație constatate în 24 de ore de la montarea ușii. cum pot obliga firma să le remedieze? Ovyseby Ovyseby Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Vreau sa dau in judecata si sa fac plangere la ANPC pentru o firma de Usi. Am platit in avans (60 de ... (vezi toată discuția)
Teapa cat un salariu :( irinapopa21 irinapopa21 Buna, Revin si eu printre voi cu o noua problema care imi da deja batai de cateva luni si nu stiu ce sa mai fac. Avand in vedere ca am stat 1 an fara ... (vezi toată discuția)