avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Se inregistreaza ca obiect de inventar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Se inregistreaza ca obiect de inventar

Buna ziua
La o cladire s-au efectuat lucrari de igienizare si au fost incluse si dotarea cu diverse obiecte de inventar.Acestea trebuie sa figureze si sa se regaseasca in listele de inventar,chiar daca nu au fost facturate separat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:33, 29 Noiembrie 2019
Nu conteaza cum au fost facturate ci cum le tineti evidenta. Ca urmare, puteti sa predati in gestiune obiectele de inventar asa cum se stabileste de management.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cati ani se face o expertiza contabila ContSters13909 ContSters13909 eu trebuie sa predau gestiunea asociatiei si vreau sa fac un inventar al tuturor actelor predate ,facturi ,chitante...., pe o anumita perioada de ani si sa le ... (vezi toată discuția)
Probleme de gestiune si garantie mitzuady mitzuady In anul 2015 am preluat o gestiune , dar care nu era in sistemul de functionare al fabrici introduse toate obiectele dupa teren sau mai bine spus multe dintre ... (vezi toată discuția)
Plus la inventar si casa foarte mare nico85 nico85 Buna ziua, Am constatat ca avem o valoare mai mare a produselor din gestiune in programul de gestiune decat in balanta. Ce se poate face pentru a regla ... (vezi toată discuția)