In luna aprilie eu si prietena mea ne-am mutat din vechea locatie la o noua locatie, ambele fiind in Bucuresti.
In urma acestui proces o echipa RDS a venit la noi sa ne conecteze noua locatie la reteaua lor.
In momentul cand au instalat internetul eu deja aveam ONT-ul (modemul pentru netul de 1000Mbps) de la vechea locatie si cand le-am zis ca nu-mi trebuie altul baietii care au venit la instalare mi-au spus ca nu se mai foloseste asa ceva si ca trebuie sa le dau acel ONT si sa-l iau pe cel nou cu care au venit ei.
Zis si facut.
Singura foaie pe care o am de la aces proces este contractul cu mutatia.
Cu stupoare am aflat acum 2 saptamani ca eu in momentul de fata figurez cu 2 ONT-uri (cel vechi luat de instalatori si cel nou) in baza lor de date.
Am facut sesizare si azi am primit raspuns de la ei ca daca nu am nicio foaie data de ei inseamna ca nu le-am dat niciun ONT si mai mult au si vorbit cu acea echipa si ei au negat faptul cum ca ar fi luat vreun ONT de la mine.
Mi s-a spus ca voi fi nevoie sa le platesc 300euro pentru acel ONT care ei nu l-au declarat ca luat e la mine.
Ce pot face in aceasta situatie? Cum pot sa procedez? Sa le intentez proces? Am vreo sansa de izbanda?
Singura persoana care a mai fost prezenta la instalare este prietena mea care este singura martora in afara de mine la aceasta situatie.
Nu o sa te verifice nimeni pe baza de acte pe spatiu!
Fa neaparat sesizarea nu nr de inregistrare, data si cu paragrafe clare in care sa spui ,data ,ora si agentii (telefon pe care ai fost sunat), cat mia concis si clar. LE prezinti situatia si cum ca EI au solicitat ONT fara PV si avesta este inselaciune . De acesemena este in forma cotinuata dac anu vor recunoasta.
Cu documentele astea te duci ,iti faci copii si dsicuti cu firma .ceri nr inregistrare si o lasi la sediu.
O sa vezi ca se rezolva. LE spu ica esti rpegatit sa mergi pentur daune morale si cheltuieli de judecat intrucat este un proces scurt si vor plati daune considerabile , si imaginea lor va fi sifonata rau.
Adaug ca si eu am Litigiu cu ei. Am avut CTR pe ani pe o locatie, iar pentru a ma muta m-au obligat sa semnez anexa desi era spatiu central , la 500m unul de altul ,invoand ca nu au servicii in zona.
Acum reziliez si vor plata pe toata perioada. Le-am trimis raspsunsul cu faptul ca au CLAUZE ABUZIVE, Rds si ocrice operator care refuza sa rezilieze unilateral fara plata lunilor nefolosite din abon.