avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Tatal meu mort de 20 de ani,mama in viata,doi copii,unu mort si unu in viata,cine poate descchide succesiunea si care sunt pasii? Nepotii pot deschide succesiunea?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:13, 29 Noiembrie 2019
Mama, copilul sau copii celui decedat
Buna ziua,
Oricare parte interesata poate solicita dezbaterea succesiunii.
Daca va intelegeti civilizat, va adresati notarului, daca nu va intelegeti, va adresati instantei.
Pentru fiecare modalitate de dezbatere trebuie sa luati legatura fie cu notarul fie cu un avocat care sa va explice ce acte sunt necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Taraboanta Taraboanta In urma decesului bunicii exista patru nepoti de la cei doi fii, decedati inaintea bunicii. Doi copii de la un fiu si doi copii de la celalalt fiu. Doar doi ... (vezi toată discuția)
Taxa de succesiune CataAlex CataAlex Am nevoie de o informație în legătură cu taxa de succesiune.Am un vecin mai oropsit de care nu de îndura nimeni să aibă grijă.Am o relație bună cu ... (vezi toată discuția)
Mama a murit acum 22 de ani si nu am dezbatut succesiunea acum ... Vatasescuconstantin53@gmail Vatasescuconstantin53@gmail Mama a murit acum 22 de ani si nu am dezbatut succesiunea acum vreau sa o dezbat dar a murit si sora mea acum 7 ani iar unul din copii lu soramea traieste unul ... (vezi toată discuția)