avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Raspunderea legala a mamei bolnave
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Raspunderea legala a mamei bolnave

Sunt singur fica ramas in viata a mamei care Este vaduva de 20 de ani,ea are varsta de 82 de ani,supera de "dementa " ,din partea sorei mele degedate sunt alte doua neonate,Cine are drept. legale de a avea grija de mama mea?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 21:27, 29 Noiembrie 2019
Toţi descendenţii au dreptul, mai mult, chiar obligaţia de a o îngriji, dvs. în primul rând, dacă sunteţi în putere şi o puteţi face.
Toţi descendenţii au dreptul, mai mult, chiar obligaţia de a o îngriji, dvs. în primul rând, dacă sunteţi în putere şi o puteţi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire la contracte de intretinere lia_nedelcu lia_nedelcu Va rog, am urmatoarea intrebare. Suntem trei frati, ce drepturi legale de mostenire avem in urmatoarea situatie? Mama mea este recasatorita de 23 ani, dupa ... (vezi toată discuția)
Mostenire lia_nedelcu lia_nedelcu Mostenire Va rog, am urmatoarea intrebare: Suntem trei frati, ce drepturi legale de mostenire avem in urmatoarea situatie? Mama mea este recasatorita de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare clauza intretinere deces intretinator Jules89 Jules89 Buna ziua. Ajutati-ma, va rog cu o lamurire. Pe cand bunicii mei erau inca in putere, au dat casa mamei cu contract de vanzare_cumparare cu clauza de ... (vezi toată discuția)