avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Locuinta pentru nevazatori
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Locuinta pentru nevazatori

Salut. am un prieten cu mici probleme de vedere (Grad 1). el caută o locuința unde sa sade singur pe o perioada lunga. la cine poate apela dacă Asociatia de nev. nu îl poate sprijini? dacă e pensionar se poate încadra la “prima casa”?
Cel mai recent răspuns: Ciofu Marian , utilizator 14:01, 29 Noiembrie 2019
Salut.
Poate intreba la o banca daca ii poate acorda un credit, indeplineste conditiile pentru asta...
Poate intreba si la primarie, poate gaseste o locuinta sociala cu o chirie mai mica...

Ionut.ion a scris:

Salut.
Poate intreba la o banca daca ii poate acorda un credit, indeplineste conditiile pentru asta...
Poate intreba si la primarie, poate gaseste o locuinta sociala cu o chirie mai mica...

Multumesc, am sa ii spun asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort darimoni darimoni buna ziua sunt in proces de divort, unul foarte complicat deoarece sotul nu este in tara nu am bani suficienti pentru a plati un avocat(incerc cu ajutorul unui ... (vezi toată discuția)
Cum ajuta statul pe cei care nu au venit si nici loc unde sa stea? gams gams Buna ziua, Cunosc un domn, fost pensionar pe caz de boala, 56 ani, care va fi dat afara din casa in care a locuit pana acum (la concubina lui). A avut pensie ... (vezi toată discuția)
Drepturile unui bolnav cu schizofrenie paranoida ionica3727 ionica3727 Buna ziua, va deranjez din nou pentru a clarifica urmatoarele intrebari pe care le detin. Sora mea, are drepturile parintesti suspendate, din iunie anul ... (vezi toată discuția)