avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligare la ce anume?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligare la ce anume?

Buna seara si multumesc anticipat de ajutor!

Am cerut in instanta anularea procesului verbal de alegeri a unui presedinte si comitet - asociatie proprietari. Bun... sunt inainte de primul termen si mi-am dat seama ca doar anularea acelui proces verbal nu inseamna nimic. As dori sa cer ca toate actele pe care le-au semnat, inclusiv pe banii nostri la cheltuieli comune, sa fie cumva nule. Stiu ca sunt nule fiind subsecvente dar cine ii obliga la asa ceva? Ei nu vor sterge acele sume fara o decizie a instantei. Cum sa cer asa ceva printr-o cerere care sa modifice (prin adaugare) cererea mea initiala, va rog mult?
Formulati, pana la primul termen de judecata, cerere precizatoare la cererea de chemare in judecata prin care solicitati anularea actelor subsecvente procesului verbal al Adunarii generale. Este foarte important sa indicati in cuprinsul cererii precizatoare, actele a caror anulare o solicitati.
Ultima modificare: Duminică, 1 Decembrie 2019
Cabinet Avocat - Ciurea Cristina, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt consecintele juridice ale anularii actelor? StefaniaEmerson StefaniaEmerson Daca merg in instanta si cer anularea unor procese verbale ale adunarilor generale ale unei asociatii, care sunt consecintele juridice ale admiterii cererii ... (vezi toată discuția)
Excepție, va rog ajutor! KLM4 KLM4 Buna ziua, Am nevoie mare de bunatatea DVs de a ma ajuta intr-o situatie juridica. Asociatia de proprietari m-a dat in judecata obiect Pretentii. EU am ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de adunare generala StefaniaEmerson StefaniaEmerson Care sunt va rog motivele pentru care pot solicita in instanta anularea unui proces verbal de adunare generala a unei asociatii de proprietari? Daca acel PV ... (vezi toată discuția)