avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua. In legatura cu indemnizatia la primarie.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua. In legatura cu indemnizatia la primarie.

Buna ziua in legatura cu indemnizatia la primarie m au intrebat unde am facut gimnaziala si atat mi s a mai spus ca o sa primesc o scrisoare prin posta si inca nu am primit nimic asta inseamna daca ea ma intrebat unde am terminat gimnaziala fara sa ma puna sa aduc vreo adeverinta sau ceva de la scoala asta inseamna ca voi primi?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: mariana.maxim , utilizator 10:10, 30 Noiembrie 2019
Daca nu ati depus adeverinta ca ati urmat cursurile de zi ale scolii , atunci este posibil sa primiti decizie de respingere a dosarului pentru indemnizatie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ma intrebat unde am terminat gimnaziala si a spus sa astept o scrisoare prin posta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titulatura pe post in invatamant geta123 geta123 Sunt titulara pe Scoala Gimnaziala prin pretransfer de la Scoala Primara (structura a scolii gimnaziale) din anul 2006. Am functionat pe postul de la scoala ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare teodorasanda teodorasanda Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cat mai urgent in legatura cu decizia de pensionare a mamei mele. Am depus dosarul de pensie anticipata la Casa de ... (vezi toată discuția)
Mi s-a respins cererea de pensionare nicolainicu nicolainicu am depus dosarul de pensionare in 15 sept 2015 si in 27 nov 2015 mi-a venit decizia de respingere de la casa de pensii brasov,pe motiv ca la diploma nu se ... (vezi toată discuția)