avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie PV - discutie daune morale
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie PV - discutie daune morale

Buna ziua! Mi-a fost retinut permisul de conducere in vederea suspentarii de un politist care nu e de la rutiera. Am contestat PV in instanta si urmeaza primul termen in decembrie.
Am formulat o petitie cu speta pe site-ul IPJ iar raspunsul in scrie denota ca polititstul ori a gresit necunoscand legea ori a facut pe-a seriful.
Ma gandesc sa cer si daune morale , 1-2 salarii de politist.
Cum formulez cererea pt asa ceva? Di nexperienta, ce sanse as avea ca instanta sa mi le acorde?
Cel mai recent răspuns: Tonyde , utilizator 15:52, 30 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nici o sansa ca daune morale sa va fie acordate la acest moment.Daca instanta anulează procesul verbal și solutia rămâne definitiva atunci puteti incerca fie o plângere penală conform sfatului anterior fie daune în civil printr-un proces separat.
Multumesc de raspunsuri. Dar pt fapta penala nu ar trebui sa existe intentie? Politisstul pur si simplu ar putea spune ca nu a stiut legea in speta respectiva.
Iar daune in civil cu proces mpotriva cui? IPJ? D.nului agent?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale mmm898 mmm898 In urma unui accident de circulatie,coliziune fara victime, am dat IPJ -ul in judecata si am castigat .Expertiza tehnica judiciara mi-a dat in totalitate ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata a ipj dupa ce mi-a fost admisa plangerea impotriva unui proces verbal de contraventie conqem conqem In urma unei Plangeri impotriva unui Proces Verbal de constatare a unei contraventii rutiere, plangere admisa de catre Judecatorie, prin care s-a dispus ... (vezi toată discuția)
Constituire parte civila catalin_86 catalin_86 buna.cum ma constitui parte civila intr-un dosar in care sunt acuzat de fals in acte din greseala unui politist.am avut un proces verbal si eu am permis de ... (vezi toată discuția)