avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silit casa neintabulata
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silit casa neintabulata

Buna! As avea o întrebare dacă vreți sa ma ajutați ; in anul 2007 am luat un credit de 10.000 de euro de la o banca și nu am reușit sa mai achit ratele doar vreo 2 ani. Acum o firma de recuperare mi-a trimis o scrisoare cum ca ma vor executa silit. Întrebarea mea este : dacă am o casa care totuși nu este pe numele meu intabulată,sunt trecut doar la primărie ca proprietar Împreuna cu soția, pot aceștia sa execute silit aceasta casa? Mulțumesc pentru răspuns!
Cel mai recent răspuns: americanu1 , utilizator 17:27, 1 Decembrie 2019
Se poate executa silit un imobil neintabulat încă. Legea permite acest lucru.
Intabularea se poate face pe parcursul procedurii de executare.
Dar contract de vânzare cumpărare este făcut doar de mâna între noi si proprietarii extratabulari care la rândul lor au cumpărat casa de la cineva care au achiziționat casa prin vechiul program de case nationalizate . Credeți ca totuși ar fi posibil sa ne execute silit de aceasta casa?
Aveți salariu sau pensie`?
Acum lucram și locuim in Austria
Dacă va pricepeți și vreți sa ne ajutați cu un sfat va rog lăsați nr Dvs de telefon sau ceva sa pot lua legătura cu dumneata (Dapix)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare de la icral prin alt chirias saschart saschart Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana care nu este proprietar dar are contract inchiriere de la ICRAL intr-un bloc (nu este nationalizat). Care este ... (vezi toată discuția)
Executare bunuri imobile achizitionate dupa casatorie aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit de nevoi personale fara giranti sau ipoteca pe 10 ani pe numele ei, pentru sora ei urmand ca ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere pentru o casa neintabulata se poate face? ... spiridusa spiridusa Contract de intretinere pentru o casa neintabulata se poate face? Ce sanse de reusita am avea in instanta daca am ataca contractul de intretinere? (vezi toată discuția)