avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere pentru o casa neintabulata se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere pentru o casa neintabulata se poate face? ...

Contract de intretinere pentru o casa neintabulata se poate face? Ce sanse de reusita am avea in instanta daca am ataca contractul de intretinere?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:15, 20 Septembrie 2023
Nu inteleg, a fost facut? Si daca a fost facut, cum intrebati daca se poate face?
Deci s-a facut sau nu? Si daca da, cand anume?
Si daca vreti sa atacati, din ce motiv?
Întreținutul a decedat?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator
Neata! Da, a fost facut fara stiinta mostenitorilor care erau in viata. Si acum vrem sa deschidem succesiune. Am aflat ca nu intabulata casa si am dori sa stim daca asta ajuta la atacarea actului.
nu va ajuta. Va ajuta daca dovediti ca nu s-a prestat intretinere. Si mai depinde si de cat a trecut de la decesul celui pe care vreti sa il mosteniti
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere catalina86 catalina86 Buna ziua! Am primit de la bunica mea, un teren pe care a fost unica proprietara, si partea ei de casa, toate cu contract de intretinere. Vreau sa intreb daca ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara mostenitori rezervatari dariad dariad In cazul dezbaterii unei astfel de succesiuni, cum se procedeaza? Caz concret. Persoana care decedeaza se presupune ca a lasat un testament sau a avut ... (vezi toată discuția)
Se poate ataca contractul de donatie cu scutire de raport? Anamaria37 Anamaria37 Buna ziua, parintii mei mi-au donat apartamentul lor bun propiu mie prin contract donatie cu scutire de raport, retinandu-si dreptul de uzufruct viager, iar eu ... (vezi toată discuția)