Bună seara. Dacă programul de vizita stabilit este în prezenta mamei și un weekend da unul nu... Atunci ambiția tatălui de a veni când vrea cum se Tratează? Mereu aceleași discuții legate de drepturi egale, și supoziții ca el este cel frecat și luat în bătaie de joc dacă i am spus ca nu poate veni în intervalul dorit impus cu forța de el.. L am lăsat sa vina cand a vrut el și a putut și tot nu a fost bine, acum. Când într un an și câteva luni am refuzat o data vizita lui pe motivul ca aveam alt program cu copilul sunt acuzata în multe moduri ca ii refuz vizitele și îmi. Bat joc de el?.. Primul și a l treilea weekend pe luna asta cum se socotesc având în vedere ca duminica pica 1? Mulțumesc
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
7-8; 21-22.
Pe viitor respectati ambii hotararea judecatoreasca. Nu va faceti program cu copilul cand are el si nu permiteti sa vina cand nu are program. De aia exista hotarare judecatoreasca, tocmai ca nu v-ati inteles amiabil si se pare ca nu puteti nici acum.
Drept vizita minori.
un roman
Bine v-am gasit ! va rog sa-mi raspunda cineva abilitat la urmatoarea intrebare: Prin hotarare judecatoreasca am dreptul sa-mi iau fetita in varsta de 6 ani la ... (vezi toată discuția)