avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vizita copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vizita copil

Bună seara. Dacă programul de vizita stabilit este în prezenta mamei și un weekend da unul nu... Atunci ambiția tatălui de a veni când vrea cum se Tratează? Mereu aceleași discuții legate de drepturi egale, și supoziții ca el este cel frecat și luat în bătaie de joc dacă i am spus ca nu poate veni în intervalul dorit impus cu forța de el.. L am lăsat sa vina cand a vrut el și a putut și tot nu a fost bine, acum. Când într un an și câteva luni am refuzat o data vizita lui pe motivul ca aveam alt program cu copilul sunt acuzata în multe moduri ca ii refuz vizitele și îmi. Bat joc de el?.. Primul și a l treilea weekend pe luna asta cum se socotesc având în vedere ca duminica pica 1? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:15, 1 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
7-8; 21-22.
Pe viitor respectati ambii hotararea judecatoreasca. Nu va faceti program cu copilul cand are el si nu permiteti sa vina cand nu are program. De aia exista hotarare judecatoreasca, tocmai ca nu v-ati inteles amiabil si se pare ca nu puteti nici acum.
Daca instanta a stabilit un program de vizita acela este dreptul lui.
Nu exista drepturi egale in aceste cazuri.

Cat timp nu exista o hotarare judecatoreasca aveati drepturi egale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare program vizita tata biologic adi_2010 adi_2010 Buna ziua, As dori anumite precizari cu privire la situatia mea: Prin hotararea de fond si sentinta de apel s-a stabilit un program de vizita \\"primul si ... (vezi toată discuția)
Drept vizita minori. un roman un roman Bine v-am gasit ! va rog sa-mi raspunda cineva abilitat la urmatoarea intrebare: Prin hotarare judecatoreasca am dreptul sa-mi iau fetita in varsta de 6 ani la ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a respecta programul de vizita cristinahogye cristinahogye 1. Exista baza legala pentru a solicita in instanta obligarea parintelui nerezident sa respecte programul de vizita? 2. Exista baza legala pentru a solicita ... (vezi toată discuția)