avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Recuperare contravaloare amenda de circulatie platita ,
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Recuperare contravaloare amenda de circulatie platita ,

In plangerea initiala adresata instantei de judecata am solicitat in principal anulare proces verbal si accesoriu instanta sa dispuna si restituire suma achitata drept amenda.
Instanta a dispus anularea procesului verbal intcmit de agent si anularea tuturor sanctiunilor ce decurg din acesta , precum si exonerarea de la plata amenzii de ciculatie,
Ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera bani platiti (contravaloare amenda) in termenul prevazut de lege.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 2 Decembrie 2019
Vedeti acest articol
www.avocatnet.ro/articol_491...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare amenda platita - nedepus chitanta in original la instanta MihStef MihStef In urma contestatiei la judecatorie a unui proces verbal de contraventie rutiera, solutia instantei a fost de anulare a procesului verbal si exonerarea ... (vezi toată discuția)
Apel la sentinta civila lauriancului lauriancului revin cu aceeasi problema pt care am mai discutat pe forum si va rog cine ma poate ajuta cu un sfat pertinent. Am primit hartia acasa cu hot.civila in care ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere LauraDorel LauraDorel Am contestat un proces verbal in instanta, proces verbal prin care, pentru contraventia prevazuta de art 41, alin 1 din OUG 195/2002 (vehiculele trebuie sa ... (vezi toată discuția)