avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Termen contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

Termen contestatie

Buna ziua,
In data de 19.07.2019 am depus la judecatoria Pitesti o contestatie la executare prin care solicitam suspendarea executarii silite, intoarcerea executarii silite si anularea actelor de executare pe motiv de prescriptie. Mai veche de 9 ani.
Execitorul nu mi-a inmanat decat o parte din actele de executare. Fara constatarea cheltuielilor, fara sentinta de investire, etc.
Nici pana astazi 01.12.2019 nu s-a dat niciun termen, poprirea fiind instituita din luna 07. 2019, continuand si astazi.
Cu multumiri anticipate, va rog daca ma poate indruma cineva ce pot face in continuare. Contestatia a fost depusa in termen si atribuit numar de dosar.
Cu stima, Doru I.

Cel mai recent răspuns: ildor64 , utilizator 08:27, 2 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tot ce puteți face, este să așteptați primul termen de judecată. Nu puteți grăbi judecata, instanța stabilește termenul în funcție de cât de aglomerată este.
Multumesc.

Dapix a scris:

Tot ce puteți face, este să așteptați primul termen de judecată. Nu puteți grăbi judecata, instanța stabilește termenul în funcție de cât de aglomerată este.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot cere perimarea la executarea silita daca am luat la cunostinta ... mexx bunea mexx bunea pot cere perimarea la executarea silita..daca am luat la cunostinta de dosar deabia in ziua de 17.,07..2023. Dosarul este din anul 2019 la executor. (vezi toată discuția)
Inființare sechestru masina după contestatie la executare adamynas adamynas Bună ziua. În urma unui credit scadent ( contract încheiat cu CETELEM pe perioada 2007-2012) șiI preluat de firma de recuperare SECAPITAL prin KRUK,, un ... (vezi toată discuția)
Pot invoca prescrierea in cursul executarii silite? Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am o executare silita din 2017 in care s-au tot schimbat recuperatorii. Dar cu toate acestea eu am aflat de ea abia in septembrie 2019 cand am si ... (vezi toată discuția)