avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporul degradant civic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporul degradant civic

Buna ziua, imi puteți spune și mie va rog despre "sporul degradant civic" sau "sporul de rușine" care se acorda celor care lucrează pe vidanja, ce procent are și în baza la ce lege se calculeaza, unde este cuprins in codul muncii sau cum se acorda ?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Iulian Galeș , utilizator 15:42, 12 Decembrie 2022
Daca accesati acel link, veti observa ca se mentioneaza : În vigoare: da

art.44 din Legea 153/2017 nu prevede si abrogarea acestui act normativ
[ link extern ]
Am scris în acest articol tot ce trebuie să știți depre acest spor [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri aliiice aliiice buna ziua, am o rugaminte imi puteti da si mie cadrul legal pentru acordarea sporului degradant civic? va multumesc (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a-ii-a de munca liana istrate liana istrate Buna dimineata! Am si eu doua intrebari 1. In cazul in care o persoana incadrata ca vopsitor - in perioada 1970-1980 - si care a primit si spor toxic (deci a ... (vezi toată discuția)