avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate

Buna ziua! In cazul in care o mamica nu a avut concediu prenatal (cele 63 de zile), poate beneficia de toate cele 126 de zile de concediu dupa nastere? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 2 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate beneficia de toate cele 126 de zile de concediu dupa nastere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil fara concediu? ginutzajoco ginutzajoco buna ziua, am si eu o intrebare, daca nu imi iau concediu prenatal si nici postnatal,pana nasc am 11 luni de munca , mai pot beneficia de indemnizatia aceea ? ... (vezi toată discuția)
Completarea adeverintei de venit pentru concediu pentru cresterea copilului rraicu rraicu Buna seara! Am si eu o nelamurire vizavi de completarea unei adeverinte de venit pentru concediu pentru cresterea copilului: I. Referitor la îndeplinirea ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Claudia_85 Claudia_85 Buna ziua,sunt o proaspata mamica si asi dori sa stiu pana cand mai primesc salar de la firma unde am lucrat,mentionez ca prima zi de concediu prenatal am ... (vezi toată discuția)