avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident cu vatamare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident cu vatamare

Buna ziua.As avea si eu o intrebare in legatura cu un accident care a avut loc pe 9 iulie 2009.Atunci am accidentat un copil care a sarit brusc in fata masinii,accidentul avand loc pe o straduta putin circulata......mentionez ca mama acestuia se afla pe partea opusa a strazii si acesta a vrut sa fuga spre ea fara sa se asigure.Din accident copilul sa ales cu o fractura de femur,iar masina nu a avut nici o avarie,viteza fiind de 40 km/h.In spital a stat 4 zile(deoarece a fost si weekend),si ia fost pusa o tija ca sa ajute la sudarea corecta a osului.Eu m-am inteles cu tatal copilului,acesta mergand la politie si declarand ca nu are nici o pretentie, si ca nu se va duce la IML pt. certificat medical.De la acea data nu am mai primit nici un raspuns de la Politia rutiera,si asa vrea sa va rog daca puteti sa-mi spuneti cum asa putea sa aflu ce sa intamplat cu dosarul meu,si daca exista un termen legal pe aceasta tema.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: marko , utilizator 10:21, 4 Decembrie 2009
probabil tatal copilului nu a depus plangere.
oricum in astfel de situatii, nu trebuie sa dti nicio despagubire, pt ca trebuie sa obtineti achitarea.
ce vina aveti dvs ca acel copil v-a tzasnit in fata masinii fara sa fie la o trecere de pietoni. dvs nu aveti vina, ati fi achitat si nu aveti de ce sa platiti daune.
daca nu ati primit nimic, inseamna ca nici nu nu s-a facut vreo plangere impotriva dvs.


av.m.vasilescu
Va multumesc frumos!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu vatamare marko marko Buna ziua.....intr-o zi mergand pe o straduta cu o viteza de aprox 40 km/h,din spatele unor masini parcate a sarit brusc un copil incercand sa traverseza pe ... (vezi toată discuția)
Plangere penala aurelia56 aurelia56 Sotul meu este parte vatamata in urma unui accident rutier. Are 20 de zile de spitalizare: fractura de femur (tija), fracturi ambele oase mana dreapta ... (vezi toată discuția)
Accident de circulatie dinamic73 dinamic73 Buna ziua, La data de 29 mai 2007, am fost victima unui accident de circulatie. Dinamica accidentului este urmatoarea: cel care a produs accidentul a ... (vezi toată discuția)