avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girant cu poprire, recuperare bani de la datornic
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girant cu poprire, recuperare bani de la datornic

Buna ziua. Am fost girant la o peraoana care nu si-a platit creditul. Acea persoana este momentant in Anglia si poprirea mi s-a pus mie pe salar. Exista vreo sansa sa recuperez suma datorata de la acea persoana avand in vedere ca eate plecata in afara tarii si in tara nu detine bunuri pe numele ei? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Enache Anda , Avocat 10:19, 3 Decembrie 2019
Puteti incerca o actiune in regres impotriva debitorului principal, iar titlul executoriu sa il puneti ulterior in executare, in cazul in care debitorul lucreaza in strainatate cu formalitatile legale efectuate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire girant car executare silita briho briho buna ziua ..anul trecut am ajutat,impreuna cu un alt coleg de munca,un coleg cu un imprumut la un CAR,eu fiind girant ..o perioada de timp si.a platiti ratele ... (vezi toată discuția)
Girant marta.i marta.i Buna ziua! Sunt giranta la cineva care a plecat din tara, si nu mai plateste. Nu sunt singura, mai avea o giranta. Daca ajungem acolo ca trebuie platit cat ... (vezi toată discuția)
Am imprumutat cuiva o suma de bani si avem contract notrial care ... ghindaf ghindaf am imprumutat cuiva o suma de bani si avem contract notrial care prevede faptul ca in fiecare luna imi va platii rata, persoana a platit decat 2 rate la ... (vezi toată discuția)