avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șomaj tehnic art. 53 Codul Muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șomaj tehnic art. 53 Codul Muncii

Bună dimineața,

Mă poate ajuta cineva cu pașii pentru șomajul tehnic, 75% din salariul de încadrare și modul de completare în Revisal. Am găsit câteva informații pe grup însă nu sunt foarte lămurită. În revisal eu nu găsesc la suspendare art. 53 din Codul Muncii decât cea de la art. 52 alin. 3. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:55, 3 Decembrie 2019
Pasi:
- emitere decizie AGA pentru a se suspenda c.i.m.
- emitere si comunicare decizii individuale suspendare c.i.m.
- completare in REVISAL
- generare fisier .rvs
- depunere/transmitere fisier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de trimitere in somaj tehnic cantorcorina cantorcorina In cazul trimiterii angajatilor in somaj tehnic,as vrea sa stiu care sant pasii de urmat si care sant obligatiile fiscale aferente salariului atit pentru ... (vezi toată discuția)
Operare in revisal suspendare cim (art.52 alin.3 din cm) pentru fost salariat! RobinHood RobinHood Buna seara! Va rog foarte mult sa va exprimati opinia in legatura cu o posibila solutie la o problema atat de natura \\"tehnica\\" cat si juridica: doresc ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cim conform art.52 lit c din codul muncii rodica_ignat rodica_ignat Buna ziua, in cadrul firmei in care lucrez s-a luat decizia ( verbal de catre conducere) a restrangerii activitatii pentru o parte din angajati. Vizavi de ... (vezi toată discuția)