avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E legal sa plătesc cheltuieli de judecată de 2 ori?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E legal sa plătesc cheltuieli de judecată de 2 ori?

Dacă sunt 2 hotărâri una de la tribunal si una de la curtea de apel definitivă pe care o plătesc.multumesc
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
CIndyanca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 11:32, 3 Decembrie 2019
Cel care pierde procesul plătește cheltuielile de judecată ale părții adverse.
Dacă ați pierdut procesul, veți fi obligat la plata cheltuielilor de judecată ale părții care a câștigat procesul.
Buna ziua,
Daca ati perdut platiti TOATE cheltuielile de judecata adica si de la fond (tribunal) si din calea de atac (curte de apel)
CONCLUZIE, le platiti pe amandoua!
In cazul in care nu platiti de buna voie veti fi executat silit urmand sa suportati cheltuielile de judecata si de executare si in acest dosar.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu pot recupera in apel cheltuielile de judecata efectuate la fond? tory_bei tory_bei Am avut un proces la tribunal in calitate de parat pe care l-am pierdut. Am facut apel la curtea de apel si am castigat definitiv. Avocatul m-a taxat de doua ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! curtea de apel a dat soluția în procesul judecat ... oanaportar oanaportar Bună seara ! Curtea de Apel a dat soluția în procesul judecat azi. Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva sfaturi : - cum vom proceda ca să ... (vezi toată discuția)
Se poate suspenda executarea dupa depunerea unei contestatii in anulare? selfdefender selfdefender Am primit o somatie pentru evacuare, am depus o contestatie in anulare la Curtea de Apel pentru recursul declarat nul ca nemotivat, desi motivele erau ... (vezi toată discuția)