avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs sentința civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs sentința civila

Rog frumos cine poate sa ma ajute cu o formulare pentru recurs, mentionez ca am pierdut un proces unde am cerut anularea unui proces contraventional cu amenda ptr rovineta. Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: victoria53 , utilizator 16:08, 9 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Studiați lista consultanților și alegeți un avocat care să vă redacteze cererea:

www.avocatnet.ro/Consultanti...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In primul rand nu este vorba de recurs ci probabil de un apel.Nu va poate ajuta nimeni cu ce visati atat dvs cat si multi justitiabili modele de acțiuni care sa se potrivească la orice.Este ca si cum mergeți la un medic și solicitați să va puna un diagnostic fără să va consulte.
Va înțeleg supărarea dar fiind o amenda (și nedreapta) nu îmi pot permite cheltuieli suplimentare, o întrebare dacă se poate, apelul se poate judeca în absenta mea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e nimeni supărat dna eu incerc sa le fac si utilizatorilor acestui forum putina educatie juridică și să-i lămuresc ca nu exista modele scoase din pălăria magicianului/avocatului care sa poata fi folosite în orice împrejurare.Puteti solicita în apel judecarea cauzei în lipsa.Incercati în motivele de apel sa menționați ce credeti dvs ca a gresit judecătorul de la fond cand a pronuntat hotararea care va nemulțumește.
Ultima modificare: Luni, 9 Decembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Aveți dreptate, mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut un avocat bun pt apel custodie copil AdrianaCiriblan AdrianaCiriblan [b]Buna seara,ccaut un avocat pt a face apel . Deja am dat in judecată fostul concubin dar fără nici un rezultat bun. ( sa numai zic ca a durat foarte mult ... (vezi toată discuția)
Cum pot formula intampinarea corecta ? ContSters410293 ContSters410293 Cum pot formula intampinarea corecta la un proces de succesiune incheiat recent din moment ce nu imi convine deloc decizia judecatorului tinand cont mai ales ... (vezi toată discuția)
Publicare online hotarare civila Adyconst Adyconst De curand am primit o hotarare civila. Care ma nemultumeste profund, sincer sa fiu! :) Fiind contestatar, am dreptul sa public online acea hotarare? Daca da, ... (vezi toată discuția)