Rog frumos cine poate sa ma ajute cu o formulare pentru recurs, mentionez ca am pierdut un proces unde am cerut anularea unui proces contraventional cu amenda ptr rovineta. Mulțumesc mult.
In primul rand nu este vorba de recurs ci probabil de un apel.Nu va poate ajuta nimeni cu ce visati atat dvs cat si multi justitiabili modele de acțiuni care sa se potrivească la orice.Este ca si cum mergeți la un medic și solicitați să va puna un diagnostic fără să va consulte.
Va înțeleg supărarea dar fiind o amenda (și nedreapta) nu îmi pot permite cheltuieli suplimentare, o întrebare dacă se poate, apelul se poate judeca în absenta mea?
Nu e nimeni supărat dna eu incerc sa le fac si utilizatorilor acestui forum putina educatie juridică și să-i lămuresc ca nu exista modele scoase din pălăria magicianului/avocatului care sa poata fi folosite în orice împrejurare.Puteti solicita în apel judecarea cauzei în lipsa.Incercati în motivele de apel sa menționați ce credeti dvs ca a gresit judecătorul de la fond cand a pronuntat hotararea care va nemulțumește.